Små forandringer er god strategi

Det er bedre at lave en lille forandring, der sker hurtigt, end at bruge lang tid på en stor forandring. Det er en naturlig konsekvens af, at ingen for alvor ved, hvad der sker om 2 år, mens vi har et godt overblik over morgendagen. De små forandringer skaber momentum, og momentum er et fantastisk brændstof til mere handling. I Kirchhoffko tager vi derfor udgangspunkt i de små forandringer, når vi hjælper jer med virksomhedens fremtidige strategi, selvom vores klienter er både store og komplekse.

 

Kontakt Kirchhoffko på telefon +45 51 16 38 78og lad os hjælpe jer videre.

 

Strategien skal passe til jeres takt

Vi er opmærksomme på, at en fremtidig forandring skal ske med den takt, der er givet af virksomhedens ”indre ur”. Der findes ikke to virksomheder med samme takt, så derfor kræver selv små opgaver en stor indsigt.

 

Forandringer skal skabe resultater – ikke stress

En strategis succes står og falder med, at forandringerne i virksomheden lykkes og skaber værdi. Det er der stor sandsynlighed for, hvis de er enkle, logiske og hurtige at implementere. Ellers giver de stress. Samtidig skal man økonomisere med kræfterne og sætte forandringen ind det rigtige sted. Forandringen skal jo skabe bedre resultater, ellers er den ligegyldig.

 

 

Kerneområder:

 

Virksomhedsstrategi

 

Virksomhedstransformation

 

Executive sparring for ledelser og bestyrelser

 

Rådgivning om implementering (af virksomhedsstrategi eller elementer heraf) og implementerings-workshops