Virksomhedens succes kommer med de rigtige personer

Executive Search er mere end høj processkvalitet og udtømmende analyser af markedet for potentielle kandidater. Det er også en udviklingsproces, hvor den store beslutning om at tage en ny ledende medarbejder om bord skal smitte af og strømme hele vejen ud gennem virksomheden.

 

Kontakt Kirchhoffko på telefon +45 51 16 38 78og lad os hjælpe jer videre.

 

En virksomhed lever konstant med faren for at skabe kloner af sig selv – og kloner giver de vanskeligste betingelser for udvikling

Valget af en ny ledelseskraft er en vigtig anledning til at give et nyt skud inspiration til virksomheden. Det rigtige menneske vil både inspirere og tilføje kreativitet, og den merværdi er afgørende for virksomhedens fremtid. Den lever nemlig konstant med faren for at skabe kloner af sig selv, og det er en bremseklods, hvis man gerne vil udvikle sig.

 

Vi finder ikke kun det dygtige, men det rigtige menneske

Ingen virksomheder er ens. Derfor er det ikke bare et spørgsmål om at finde dygtige mennesker. Det er et spørgsmål om at finde de rigtige mennesker. Vi lægger et stort arbejde i at forstå jeres virksomhed til bunds – lige fra virksomhedens historie og arv til grundig indsigt om den nuværende situation.

 

 

 

 

VORES STORE OPGAVE ER AT KUNNE SE BAGOM SAGEN, SOM DEN BLIVER FREMSTILLET FOR OS

 

SAMTALEN ER DEN ÆGTE FORUDSÆTNING FOR FORANDRING. DET HANDLER OM AT UD- FORDRE ALLE PARTER I ORGANISATIONEN. AT FÅ FOLK TIL AT TURDE AT GØRE NOGET ANDET