Lidt facts om os i Kirchhoffko

KIRCHHOFFKO arbejder for C20-virksomheder både i Danmark og i udlandet, især i Asien. Vi arbejder på tværs af industrier, i den offentlige sektor og i rådgivningsindustrien, primært med specialerne forretningsudvikling og de funktionelle områder inden for finans og supply chain.

 

Virksomheden er stiftet af Søren Bruhn i 2010, og den er siden da vokset støt. Han har været rådgiver gennem mange år i partnerroller hos McKinsey og Amrop Executive Search.

Et udpluk af Kirchhoffkos arbejdsteser, som vi synes, er altafgørende:

 

> Rådgivning kræver ydmyghed

Rådgivning kræver respekt for den arv, virksomheden har taget med sig. Samtidig skal vi turde at stille vanskelige spørgsmål og nå helt ind til roden af årsagen. Vi skal turde at tage udfordringen op og kræve ræsonnementer bag virkeligheden, bag beslutningerne, bag den valgte vej.

 

> Kirchhoffko stiller anderledes spørgsmål

Vi tør godt drage lære af kreativitetens rødder. Ledelse er et kreativt fag. Det hand-ler om at turde kassere og sige fra, indtil ”den er der”. Dagligdagens korte frister dræber inspirationen. Men den er nødvending, og den bringer vi med os.

 

> For at se at noget er rigtigt, skal man også se, at noget er forkert

Vi skal turde at finde på – at finde løsningen til den unikke situation, som lige netop jeres virksomhed befinder sig i. Det kræver, at vi både ser det rigtige og det forkerte. Når vi gør det, er det med jeres bedste for øje.